Hodočašća

Hodočašće u Međugorje od 22. do 24. rujna 2017.

"NA KRAJU ĆE MOJE BEZGRJEŠNO SRCE POBIJEDITI“

Hodočašće u Međugorje Župe sv. Terezije od Djeteta Isusa od 22. do 24. rujna 2017. sa župnikom vlč. Ivanom Šarićem

„Draga djeco! Danas vas pozivam na molitvu. Nek vam molitva bude život. Samo tako vaše srce će se ispuniti mirom i radošću. Bog će vam biti blizu i vi ćete ga osjetiti u vašem srcu kao prijatelja. Govorit ćete s Njim kao s nekim koga poznajete i, dječice, imat ćete potrebu da svjedočite, jer će Isus biti u vašem srcu i vi sjedinjeni u Njemu. Ja sam s vama i sve vas ljubim mojom majčinskom ljubavlju. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Godišnje hodočašće Fatima - Lurd

Godišnje hodočašće u Fatimu i ostala svetišta organizirala je župa sv. Terezije od Djeteta Isusa od 15. svibnja 2017. do 28. svibnja 2017.  Duhovna pratnja župnik vlč. Ivan Šarić.

Vjerujemo da je naše hodočasnike na putu pratio Božji blagoslov i da su se vratili okrijepljeni snagom svetih i Majčinom ljubavlju!

Fatimska poruka Neba: Na kraju će moje bezgriješno srce pobijediti!

Više pogledajte u foto-galeriji

Župno hodočašće od 5. do 12. listopada 2015.

Župljani Župe sv. terezije od Djeteta Isusa sa svojim župnikom i njihovim prijateljima hodočastili su tradicionalnu, o blagdanu župne zaštitnice sv. Male Terzije od Djeteta Isusa, od 5. do 12. listopada 2015. u Torino - Lurd - Lisieux - Pariz - Nevers - Paray le Monial - Grad Srca Isusova - Ars sur - Formans. Hodočašće je putovanje pojedinca ili kršćanske zajednice prema nekom svetom mjestu. Hodočasnici su na svom putu nastojali napuštati materijalne vrijednosti i okretati se duhovnima. Kršćanin polazi na put da svlada svoju vjeru na mjestima koja čuvaju uspomenu na Gospodina, ili na ona mjesta koja predstavljaju važne trenutke povijesti Crkve. Posjećuje svetišta koja časte Majku Božju, ili svetišta koja podržavaju živim primjer svetaca. Njegovo je obraćenje proces obraćenja, žudnja za intimnošću s Bogom, povjerljiva molitva za svoje materijalne potrebe. U svim svojim mnogostrukim vidovima hodočašće je uvijek za župljane čudesan milosni dar.

Doček Nove godine u Međugorju

Isus kaže: «Pođi za mnom!»

Jeste li spremni?

Dođite i uđite u Novu godinu s molitvom, s Isusom i Marijom!

HODOČAŠĆE U LURD

"Pođi i pij i operi se u izvoru, što ćeš ga ondje naći."
Hodočašće u Lurd - Srcu Isusovu u Paray-le-Monial - sv. Ivanu M. Vianeju u Ars od 3. do 10. listopada 2014. organizira Župa Sv. Terezija od Djeteta Isusa povodom 20. godišnjice smrti Mons. Adama Muhtina

Hodočašće Kraljici Mira u Međugorje 2010. godine

Župljani župe sv. terezije od Djeteta Isusa sa svojim župnikom vlč. Ivanom Šarićem hodočastili su Kraljici Mira u Međugorje.

Hodočašće u Nacionalno svetište Svetog Josipa

 

HODOČAŠĆE U NACIONALNO SVETIŠTE SV. JOSIPA, ožujak 2010. (sa župom sv. Ivana Krstitelja, Škurinje)

Župljani sv. Terezije od Djeteta Isusa sa svojim župnikom vlč. Ivanom Šarićem u zajedništvu sa župljanima škurinjske župe sv. Ivana Krstitelja hodočastili su u ožujku 2010. godine u Nacionalno svetište svetog Josipa te posjetili Pavlinski samostan, Kamensko

 

Hodočašće u Lisieux

Župljani župe sv. Terezije od Djeteta Isusa hodočastili su sa svojim župnikom Ivanom Šarićem od 24. do 30. travnja 2011. u Lisieux, rodno mjesto njihove zaštitinice sv. terezije od Djeteta Isusa.

Želim vam ukratko, riječju i slikom, dočarati djelić onoga što smo doživjeli na hodočašću, koje je na molbu župnika vlč. Ivana Šarića i Pastoralnog vijeća župe organizirala i uspješno vodila s. Mirjam Radošević, redovnica Družbe sestara Milosrdnica sv. Vinko Paulski. Kako je povod hodočašća bila 70-ta obljetnica naše župe, u središtu hodočašća bio je Lisieux, gradić smješten na sjeveru Francuske na obali La Manchea, u povijesnoj pokrajini Normandije. U Lisieuxu je naša župna zaštitnica provela najveći dio svoga kratkog života.

ISPRED RODNE KUĆE PAPE BENEDIKTA XVI